© Samsun TV

Eyvah!!! Samsun'da yine yağışlı hafta

Her yağışta yetersiz alt yapı ve tedbir almayan yöneticileri nedeniyle yüreklerin ağza geldiği Samsun sellerle boğuşurken Meteoroloji'den yine endişelendiren bir haber geldi: Bu hafta yağışlı geçecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre yağışlır bu hafta Samsun ve Karadeniz'i terk etmeyecek. Her yağmurda "Rahmet yağıyor" diyeceğine tedbir almayan yöneticileri ve yetersiz alt yapı nedeniyle "Eyvah!" diyen, hafta sonu yağışlarıyla kabusu yaşayan Samsun, bu haftayı da adeta istim üzerinde geçirecek zira bu hafta hemen hemen her gün yağış ihtimali bir hayli fazla.  6 Eylül Çarşamba günü  Samsun'da yağmur bekleniyor, sıcaklığın ise en yüksek 26 derece olması bekleniyor. Karadeniz  bölgesinin ise neredeyse tamamı gök gürültülü sağanak yağışlı.
7 Eylül Perşembe günü de Samsun ve Karadeniz bölgesinde yine gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Samsun'da en yüksek sıcaklık 27 derece olurken, en düşük 21 dereceye kadar inecek.
Cuma günü Samsun ve Ordu'da yağmur ihtimali düşük olsa da sıcaklıklar 26-20 seviyesinde olacak.
Bir gün ara veren yağışlar Cumartesi günü yeniden dönüş yapacak ve Samsun'dan itibaren Doğu Karadeniz gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Samsun'da gece sıcaklık 18 dereceye kadar düşerken gündüz en yüksek 25 derece olacak.
Pazar günü yağış devam edecek.  Samsun ve Karadeniz yine gök gürültülü sağanak yağışlı olurken, sıcaklıklar gündüz en yüksek 23 dereceye, gece ise 17 dereceye düşecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER