© Samsun TV

Emre Belözoğlu: "Samsunspor Maçı Bizden Daha Fazla İstedi"

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Samsunspor'un maçı kendilerinden çok daha fazla isteyen bir Samsunspor'un sahada olduğunu söyledi

Samsunspor ile MKE Ankaragücü arasında oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan Trendyol Süper Lig 29. hafta maçının ardından, MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Samsun deplasmanından 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Ankaragücü'nün tecrübeli teknik adamı, maçın analizini ve takımının durumunu değerlendirdi.

SAMSUNSPOR'A ÖVGÜ
Maçın sonucundan dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşadıklarını belirten Belözoğlu, "Maçın kendisini bizden çok daha fazla isteyen bir Samsunspor vardı sahada. Takımımın bu performansını beklemiyordum. Ancak ligin sonuna dek mücadelemizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

27 PUAN DAHA VAR
Ligde kalmak için her puanın büyük önem taşıdığını vurgulayan Belözoğlu, "Ligde hâlâ alınacak 27 puan var ve puan durumu oldukça yakın. Bu nedenle her maçımızda en iyi performansımızı sergileyip, bu ligde kalmak istiyoruz" dedi.

TARAFTARDAN ÖZÜR, SAMSUNSPOR'A TEBRİK
Maçın ardından, takımın gösterdiği performanstan ötürü taraftarlardan özür dileyen Belözoğlu, "Tüm camiadan ve taraftarlarımızdan özür diliyorum. Bugünkü performansımızı unutturacak ve yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Ayrıca Belözoğlu, maçı kazanarak önemli bir galibiyete imza atan Samsunspor'u tebrik etmeyi ihmal etmedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER