© Samsun TV

Doğan: "Atatürk'ün Kenti Samsun İçin Hazırız"

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan, "19 Mayıs'ın kenti, gençliğin kenti, Atatürk'ün kenti, AK Partimizin kalesi Samsun'umuz için hazırız, kararlıyız" dedi

AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan, partilileri tarafından Havza'da yapılan karşılama töreninin ardından partisinin il başkanlığını ziyaret ederek, partililerle buluştu. Samsun'da kurtuluş meşalesinin yakıldığı şehir için çalışmalarını anlattı. Doğan, Samsun'un en genç belediye başkan adayı olarak görevi üstlenmenin gururunu ve mutluluğunu dile getirdi.

MODERN VE KATILIMCI YÖNETİM 

Doğan, gençliğin enerjisi ve büyüklerin tecrübesiyle Samsun'u yöneteceklerini belirtti. Cumhurbaşkanı'nın da vurguladığı gibi, en yüksek oy oranını almak için çalışacaklarını ifade etti. Kendisine yüklenen sorumluluğun bilincinde olduğunu vurgulayan Doğan, heyecanlı ve kararlı olduğunu söyledi. Modern kent yönetimi, katılımcılık ve şeffaflık ilkeleriyle hizmet vereceklerini bildirdi.

HER KESİME HİTAP EDEN HİZMET
Doğan, altyapıdan üstyapıya, eğitimden kültüre kadar her alanda hizmet üretirken, tüm paydaşlarla kararlar alacaklarını belirtti. Ayrıca, şehrin tüm imkanlarını vatandaşlarla paylaşmayı hedeflediklerini, her hizmetin vatandaşların yüzünü güldürmek için olacağını ifade etti.

SAMSUN'U ÖNCÜ ŞEHİR YAPMA HEDEFİ
"Samsun'u öncü şehir yapmak, dünya şehirleri arasına dahil etmek için her anımızı vakfedeceğiz" diyen Doğan, yatırım alan, istihdam yaratan, üreten bir şehir oluşturma hedeflerini paylaştı. Toplumun her kesiminin rahatça nefes aldığı bir şehir inşa etmeyi amaçladıklarını vurguladı. Doğan, "Gündemimizde rakiplerimiz değil, milletimiz olacak. İşimiz başarı hayali kurmak değil, başarmak için çalışmak olacak," dedi.

17 İLÇEYE HİZMET

Doğan, Çarşamba'da beş yıl hizmet verdikten sonra artık Samsun'un 17 ilçesinde hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti. AK Parti belediyeciliğiyle Samsun'u daha ileriye taşımak için çalışacaklarını ifade etti.
Programa AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve çok sayıda partili katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER