© Samsun TV

Deveden büyük fil var Yusuf Ziya Yılmaz

Samsun TV Yazarı, Gazeteci İlhan Demircioğlu kaleme aldı...

Yerel seçimler yaklaştıkça Samsun AK Parti’de gerilim bir türlü bitmiyor.

Bu kez meclis listeleri kriz çıkarttı.

Atakum’da belediye başkan aday adayı olanlardan hiç biri meclis listesine giremedi.

Özellikle evrakları son iki gün istenilen ve Yusuf Ziya Yılmaz döneminde her seçim döneminde listenin ilk sırasında yer alıp büyükşehir belediyesi başkan vekili olan Turan Çakır’a son gün saat 15.00’a kadar liste 1 denilirken son dakika sürprizi ile listeden çıkartıldı.

 

Belediye başkanı belirleme sürecinde havasından geçilmeyen kimsenin telefonlarına çıkmayan kendi etnik kökeninden birini belediye başkan adayı yapabilmek için kendini parçalayan Yusuf Ziya Yılmaz 30 yıllık dostunu meclis listesine koyamadı.

Neden mi Deveden büyük fil var. Atakum birinci sırasındaki genç kardeşimiz Ticaret Odası Meclis Başkanı Haluk Akyüz’ün oğlu. Yeşilyurt ailesinin damadı. Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş ise Akyüz İnşaat’ın mimarı.

Atakum’da ilçe başkanlığı yapmış Haluk Köksoy’un 6 yıldır AK Parti’ye karşı Atakum’da muhalefet yapan Selen Gülhan Çam kadar da mı bu partiye emeği geçmedi.

En zor dönemlerde partiye emek veren Hilmi Eker’in listeye girecek kadarda mı bu parti üzerinde hakkı yok?.

YOLUN SONU GELDİ TURAN ABİ (ÇAKIR). SENDE BİR GÜN YUSUF ZİYA YILMAZ’LA YOLA ÇIKANIN ASLA YOLUN SONUNA KADAR GİDEMEYECEĞİNİ ANLAYACAKTIN. SENİN İÇİN DE FİKRET OY İÇİN DE HALİL AKGÜL İÇİN DE YOLUN SONU BURASI OLDU. BUNU EN İYİ BEN BİLİRİM. YUSUF ZİYA YILMAZ’I SAMSUN SİYASETİNA KAZANDIRAN KİŞLİ İSMAİL UYANIK’TIR. ONUN YAPTIKLARINI BİR BEN BİLİRİM BİR YUSUF ZİYA YILMAZ BİR DE İSMAİL UYANIK. AMA NE OLDU İLK KAZIĞI SAMSUNSPOR’A ATTI. ŞİMSİ SIRA SİZE GELDİ. SIRADA KİM VAR DERSENİZ. SAYIN CUMHURBAŞKANININ TEŞEKKÜR ETMEDİĞİ TEK İL OLAN SAMSUN MİTİNGİNİN FATURASINI İL BAŞKANI MEHMET KÖSE’YE KESTİRECEK KENDİNİ KURTARACAK BUNU DA YAZIN BİR KENARA.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER