© Samsun TV

Başakşehirli futbolcular: Kırmızı Kart kazandırdı

Samsunspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Başakşehirli Ömer Ali Şahiner, maçın kırılma anının kırmızı kart olduğunu söylerken, Aleksic, Samsunspor'un çok zor bir rakip olduğunu ifade etti

Başakşehir - Samsunspor maçının ardından Başakşehirli futbolcular, maçın kırılma anının kırmızı kart olduğunu söyledi.  İkinci devre oyuna giren Ömer Ali Şahiner, "Bence iki bölümlü bir maçtı. Kırmızı karta kadar olan bölümde ilk 30 dakika ciddi baskı yedik, ikinci toplarla olan hızlı geçişlere karşılık veremedik. Samsunspor'un bizi ciddi zorladığı bölümlerdi. Kırmızıkarttan sonra bir kişi fazla olmanın  avantajıyla birlikte  daha rahat oynamaya başladık. Bugün maçın kırılma anı bence kırmızı karttı. Sonuç olarak kazanmak bizim için değerliydi" dedi.

SAMSUNSPOR ZOR RAKİP
Maçın tek golünü atan Alexsic ise, " Bizim için 3 puan önemliydi. Samsunspor'da gerçekten zor  bir rakip, bunu bugün bir daha gösterdiler. Oynaması gerçekten zor bir takım. En iyi maçımız değildi ama golü bulduk ve 3 puanı aldık." ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER