© Samsun TV

Bakan Uraloğlu'ndan Samsun'a Özel Ziyaret

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun'da yatırımları ve projeleri inceleyecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakanlık tarafından Samsun'da gerçekleştirilen yatırımların incelemeleri için şehre geliyor. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Dr. Mehmet Muş ile birlikte gerçekleştirilecek ziyarette, Samsun'un önemli altyapı projeleri masaya yatırılacak.

28 Şubat 2024 Çarşamba günü gerçekleşecek olan program kapsamında, Bakan Uraloğlu'nun ilk durağı Samsun Çarşamba Havalimanı olacak. Burada, havalimanının yeni terminal binası ile ilgili bir sunum yapılacak. Programın devamında Samsun Valiliği ziyareti gerçekleştirilecek.

Şehrin Altyapı Projeleri

Bakan Uraloğlu, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Batı Çevre Yolu ve Şehir Hastanesi'nin bağlantı yolları hakkında bilgi alacak. Ayrıca, Şehir Hastanesi Bağlantı Yolları ve Yeşilkent Kavşağı'nda yerinde incelemelerde bulunacak.
Programın öğle saatlerinde, Bakan Uraloğlu Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret edecek ve burada öğle yemeği alacak. Bu ziyaret, Samsun'daki yerel yönetim ile merkezi hükümet arasındaki iş birliğini pekiştirecek ve şehrin altyapı projelerine dair önemli konular ele alınacak. Bakan Uraloğlu, Samsun'dan Sinop'a geçecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER