© Samsun TV

Atakum Yelken Spor Kulübü'nden Muhteşem Balo

Atakum Yelken Spor Kulübü, Cumhuriyet'in 100. Yılında Cumhuriyet Bayramını düzenlediği muhteşem baloyla kutladı

Cumhuriyet'in 100. Yılında Atakum Yelken Spor Kulübü, Cumhuriyet Bayramını muhteşem bir baloyla kutladı.  Atakum'da bir eğlence mekanında düzenlenen baloya CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ da katılanlar arasındaydı. Atakum Yelken Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Serpil Tataroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile kulüp üyelerinin tam kadro katıldığı baloda Cumhuriyet'in 100. Yılı ve Cumhuriyet Bayramı marşlarla, bayraklarla kutlandı.

Atakum Yelken Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Serpil Tataroğlu, yaptığı açılış ve kutlama konuşmasında,  "Bu güzide topluluğun, siz Cumhuriyet neferlerinin arasında bulunmaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu anlamlı gecede bir araya gelmemizi ve demokrasi ile yaşamamızı sağlayan, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına ve demokrasi için mücadele eden aziz milletimizin her bir ferdine sonsuz şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yaşını Kutladığımız bu gün birbirinden kıymetli siz değerli dostlarımın ve kıymetli misafirlerimizin, bu gün olduğu gibi, bundan sonra da gelecek kuşaklar ile nesiller boyu nice yüz yıllarca Cumhuriyet kanatları altında coşkuyla kutlanması en büyük temennimdir" dedi.    

Tataroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bildiğiniz üzere Atakum Yelken SporKulübümüz henüz çok genç, heyecanlı ve kaliteli üye profili ile emin adımlarla ekip olarak hep birlikte nice başarılara imza atacağımızdan son derece eminim. Aslında bu kadar kaliteli ve seçkin insanların bir arada olması tesadüf olmayıp, hiç şüphesiz, başarıyı da beraberinde getirecektir. Bü güzel gece de sözü fazla uzatmadan, bu duygu ve düşüncelerle hepinize tekrar hoşgeldiniz diyor, bundan sonraki yıllar ve yüzyıllar boyunca Cumhuriyetimizin, ilk günkü heyecan ve coşku ile kutlanmasını diliyorum." 

Konuşmanın ardından baloya katılanlar ellerinde Türk Bayraklarıyla coşkuyla marşlar söyleyip, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutladılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER