© Samsun TV

Atakum Yelken Spor Kulübü Yeni Yönetimini Oluşturdu

Samsun'da kurulu bulunan Atakum Yelken Spor Kulübü yaptığı genel kurul ile yeni yönetimini oluşturdu. Atakum Yelken Spor Kulübü Başkanı Serpil Tataroğlu, yapacakları faaliyetlerle Samsun'da deniz ve deniz sporlarına olan sevgiyi ve ilgiyi artıracaklarını söyledi

SAMSUN TV -  SAMSUN HABER

Samsun'da kurulan Atakum Yelken Spor Kulübü ilk genel kurulunu gerçekleştirerek yönetimini oluşturdu. Olağan Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kulüp Başkanı Serpil Tataroğlu yaptığı konuşmada, kulüplerinin amacının üyelerle birlikte hedefledikleri, öncelikle toplumda deniz ve deniz sporlarını sevdirmek ve geliştirmek olduğunu belirterek, "Sportif faaliyetler ve çeşitli aktivitelerle Samsun'da hem denize hem de deniz sporlarına olan ilgiyi artırmayı, çevreye ve üyelerimize karşı sorumluluğumuzu yerine getirmeyi amaçlıyoruz.  Katılımcılık ve demokrasinin erdemine inanmış sağduyulu insanlar olarak, değerlerimizi geleceğe taşımak adına; denize, denizciliğe, su sporlarının özendirilmesine, yaygınlaştırılmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak, halkımıza deniz ve denizciliği sevdirmek, doğayı, bilhassa deniz ve sahillerimizi korumak, çevre bilincini yaygınlaştırmak amacına ulaşmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz, çalışacağız" dedi.

 

YENİ YÖNETİM

Atakum Yelken Spor Kulübü Genel Kurulu'nda yönetim kurulu ve denetim kurulu seçimleri de yapıldı.  Serpil Tataroğlu Başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda Ali İzgi (Başkan Yardımcısı), Soner Oran (Genel Sekreter), Erkan Karaman (Sayman), Ahmet Muhlis Korur, İlyas Gülünay, Elif Çepni, Şenol Özoral ve Mustafa Engin üye olarak yer aldı. Yönetim Kurulu yedek listesinde Pınar Kitaplı, Ferhat Kozan, Ahmet Yaver, Ferhat Köse, Burak Öksüz isimleri yer buldu. Denetim Kurulunda Sevil Hülya Gürler, Ömer Taşçıoğlu, Okan Çağlar Karademir, yedek listede ise Murat Gündoğdu, Arzu Ural, Yasemin Köse Üstün görev aldı.

Genel Kurulda Kulübe katkı sağlayan yönetici ve üyelere Başkan Serpil Tataroğlu tarafından plaket takdim edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER