© Samsun TV

AK Parti’de Samsun ilçe başkanları pusuda bekliyor

Samsun TV Yazarı İlhan Demircioğlu kaleme aldı

Yerel seçimler yaklaştıkça AK Parti’de adaylık hareketliliği de hızlandı.

3 dönem kuralı nedeniyle görev süresi sona erecek olan Ondokuzmayıs, Salıpazarı ve Vezirköprü belediye başkanlarının yerine oynayan ilçe başkanlarının yanı sıra önceki gün hayatını kaybeden Ladik belediye başkanının yerine Ladik ilçe başkanı adaylık için deyim yerinde ise pusuda beklerken Terme ilçe başkanı ile Kavak ilçe başkanı da 3 dönemleri dolmamasına rağmen başkanların yerine aday olmaya hazırlanıyor.

Buralar için kavga erken başlarken AK Partide asıl kavga her ne kadar bir dönem daha başkanlık yapma niyetinde olan ancak Samsun’a görev süresi boyunca faydasından çok zararı olan Mustafa Demir’in yerine olacak.

CHP’nin elinde bulunan Atakum ve İYİ Partinin elinde bulunan İlkadım için de büyük mücadele bekleniyor.

Atakum için sürpriz bir isimle görüşmeler başlandı ikna çalışmaları sürüyor.

İlkadım için ise aday olması halinde kazanılması kesin gözüyle bakılan ve ilçeye yabancı olmayan bir isme adaylık teklifi yapılmaya hazırlanıyor.

GELELİM CANİK’E.

CANİK İÇİN BEKLEME SÜRECİ BAŞLADI. MHP BU KEZ CANİK İÇİN BASTIRIYOR. İLÇEYE HİZMET ETMEKTEN ÇOK İLÇE BÜROKRASİSİNİ DİZAYN EDEN VE BU NEDENLE DE İLÇEDEKİ ÖZELLİKLE MEMURLARDAN BÜYÜK TEPKİ ALAN İBRAHİM SANDIKÇI’YI ERSAN AKSU’NUN DIŞINDA AÇIK DESTEK VEREN YOK…

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER