© Samsun TV

AK Parti’de işler karıştı…

Samsun TV Yazarı İlhan Demircioğlu, AK Parti'nin aday belirleme çalışmalarında Samsun'daki son gelişmeleri kaleme aldı...

AK Parti’de aday açıklamalarında son düzlüğe girilirken peş peşe gelen iddialar partiyi sıkıntıya sokmaya başladı.

AK Partinin olmazsa olmaz kriterlerinden olan temayül yoklamasına katılmayan adaylık sürecine uymayanlar en güçlü aday olarak anılmaya başlanınca diğer aday adayları acaba milletvekilleri kendi aralarında toplanıp herkes kendi adayını kendi ilçelerinde yapmak için anlaştı mı demeye başladı.

AK Parti için en tehlikelisi de bu… Tabana karşı güven kaybolursa yani geçen seçim İlkadım ilçesinde yapılanları tekrarlamaya devam ederlerse siz adayı belirlersiniz ama seçmen size tokadı vuru nasıl mı derseniz adını siz koyun ister Osmanlı tokadı işret Okkalı tokat.

Zaten emekliye yaşam ile ölüm arasındaki çizgiyi sen seç dercesine verilen 10 bin liralık emekli maaşı insanların canını burnuna getirirken bir de halkın sesine kulak asmadan aday belirlenmesi halinde  AKEPE’li genel başkan yardımcısının AK Parti Genel Başkanı karşısında düşeceği durumu merak etmiyor değilim.

BİR ANKETTİR GİDİYOR. BANA HİÇ DENK GELMEDİ. ETRAFIMA BAKIYORUM KİMSE BANA ADAY SORDU ANKAT YAPANLARLA KARŞILAŞTIM DİYENİ YEMİN EDERİM ÇEVREMDE DUYMADIM. İNŞALLAH ANKETLAR YAPILIYORDUR. TEMAYÜLLERE BENZEMEZ. YOKSA İLÇELER MİLLETVEKİLLERİ ARASINDA PAYLAŞILDI DA ADAY ADAYLARINA DA YALAN RÜZGARLARI FİLMİ Mİ OYNANIYOR HALKIN 20 YILLIK GÜVENİNİ KAZANAN PARTİYE BU YAKIŞMAZ. KİMSE UNUTMASIN BU HALK 70 YAŞINI AŞMIŞ SİYASETÇİYE DE HESAP SORAR SOKAĞA ÇIKARTMAZ. GEÇMİŞTE YAPTIĞI ŞAİBELİ İŞLERİ DE ÖNÜNE SERER.

 

YARIN. HANGİ AVUKAT MİLLETVEKİLİ KENDİ MÜVEKKİLİ OLANLARI BELEDİYE BAŞKANI YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYOR…

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER