© Samsun TV

AK Parti Samsun'da Temayül Yoklaması 

Samsun'da AK Parti, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları için Teşkilat Temayül Yoklaması düzenledi

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları aday belirleme sürecinde Teşkilat Temayül Yoklaması yaptı. Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda gerçekleşen yoklamaya, önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, AK Parti MKYK Üyesi Ali Demirel, AK Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir gibi önemli isimler katıldı.

E-TEMAYÜL UYGULAMASI İLE DİJİTAL ORTAMDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, temayül yoklamasının e-temayül uygulaması ile dijital ortamda yapıldığını belirtti. Köse, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlıkları için oylamanın gerçekleştiğini ve partinin 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine büyük bir gayretle hazırlandığını ifade etti.

GENEL BAŞKAN ERDOĞAN'IN LİDERLİĞİNDE ZAFER HEDEFİ

Köse, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde seçim hazırlıklarının güçlü şekilde devam ettiğini belirterek, Samsun teşkilatının yoğun bir çalışma programı içerisinde olduğunu ve Cumhur İttifakı'nın seçimlerden zaferle çıkacağına inandıklarını söyledi.

SARIEROĞLU: "SAMSUM GÜÇLÜ DESTEK VEREN BİR ŞEHİR"

Önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Samsun'un partilerine her zaman güçlü destek veren bir şehir olduğunu vurgulayarak, temayül yoklaması sonrasında güçlü adaylarla yerel seçimlere ilerleyeceklerini ve bu sürecin herkese hayırlı uğurlu olmasını diledi. Sarıeroğlu, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak seçimlerden zaferle çıkacaklarına olan inançlarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER