© Samsun TV

AK Parti Samsun İl Başkanı Köse: "Gurur Günümüz"

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Mesaj Yayımladı

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü için özel bir mesaj yayımladı. Başkan Köse, mesajında Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğini öne çıkardı.

"Cumhuriyetimizin 100. Yılına Gurur ve Coşkuyla Giriyoruz"
Başkan Köse mesajında, "Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını millet olarak gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bundan bir asır önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizi korumak, vatanımıza sahip çıkmak için aynı ruh ile mücadelemizi hep omuz omuza sürdürerek nice zorluklara göğüs gerdik, nice badireler atlattık," ifadelerini kullandı.

2053 ve 2071 Vizyonu
Mehmet Köse, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı'na adım atarken, milletçe 2053 ve 2071 vizyonumuzla hedeflerimizi hayata geçirmenin mücadelesine kararlılıkla devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

"Büyük ve Güçlü Türkiye Yolunda İlerliyoruz"
Başkan, "Biz, büyük ve güçlü Türkiye yolunda ilerlemekten hiçbir zaman geri durmadık, hep hız kesmeden ileriye yürüdük. Ülkemizi daha büyük hedeflerine ulaştırma konusunda kararlıyız," dedi.

Geçmişten Geleceğe Mesajlar
Köse, "Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada hiçbir gücün, hiçbir kirli senaryonun bizi yolumuzdan alıkoymasına izin vermeyeceğiz. Cumhuriyetimizi daha güçlü bir şekilde sonsuza kadar taşıyacağız," açıklamasında bulundu.

Şehitler ve Gaziler Anıldı
Başkan Köse mesajının sonunda, "Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyorum. Canları pahasına bu vatanı bize emanet eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum," diyerek duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Başkan Mehmet Köse, tüm milletin bu özel günde bir araya gelerek Cumhuriyeti kutlaması gerektiğinin altını çizdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER