© Samsun TV

AK Parti İlkadım Belediye Başkan A. Adayı  Hakan Ay'dan Esnaf Ziyaretleri

AK Parti'nin İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Hakan Ay, bölgedeki esnafları ziyaret ederek, İlkadım'ın sorunlarına vakıf olduğunu ve çözüm odaklı çalışacağını belirtti

AK Parti'nin İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Ay, yerel seçimler öncesinde İlkadım İlçesindeki esnafları ziyaret etti. Gençlik kollarından başlayarak il başkan yardımcılığı ve İlkadım ilçe başkanlığı görevlerinde bulunan Ay,  İlkadım'da yaşadığını ve  bölgenin sorunlarını yakından bildiğini ifade etti.

İLKADIM'IN SORUNLARINA YAKIN TANIKLIK

Hakan Ay, esnaf ziyaretleri sırasında, İlkadım'ın mevcut sorunlarını ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini esnafla paylaştı. AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmasının, İlkadım'ın ihtiyaçlarını ve beklentilerini daha iyi anlamasını sağladığını vurguladı.

ESNAFIN SORUNLARINA KULAK VERİLDİ

Ay, esnafların iş yapma koşulları, bölgesel ekonomik durum ve yaşanan zorluklar hakkında bilgi aldı. Ayrıca, esnafların talep ve önerilerini dinleyerek, bu görüşlerin kendi yönetim anlayışına yansıyacağını belirtti. Esnaf ziyaretlerinin, bölge halkıyla doğrudan iletişim kurmanın ve onların sesine kulak vermenin önemli bir yolu olduğunu ifade etti.

SEÇİM STRATEJİSİ VE VAATLER
AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı olarak Ay, seçim stratejisini ve vaatlerini belirlemekte bölgenin gerçek ihtiyaçlarına ve halkın beklentilerine odaklanacağını söyledi. Ay'ın, esnaf ziyaretlerinde elde ettiği geri bildirimlerin, seçim kampanyasında ve olası belediye başkanlığı döneminde yol gösterici olacağı bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER