© Samsun TV

Aferin Tüfekçi'ye... Diğerlerini de görelim!

Samsun TV'nin haberlerinde, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erdem Erol'un köşesinde Samsunspor Basketbol Takımına adaylar destek olması yönünde kaleme aldığı yazının hemen ardından İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi ve partililerle Samsunspor Kulübü'nü ziyaret ederek 'Destek açıklamasında' bulundu

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi 'Aferin' dedirtti. Tüfekçi, katıldığı Habertürk TV'de 'Samsunspor Basketbol Takımı'nın başkanının arkadaşı olduğunu ve durumuna üzüldüğünü' açıklamıştı. Reeder Samsunspor ise önceki akşam yaptığı açıklamada, destek kampanyasına yöneticiler ve taraftarların dışında kimsenin katılmadığını duyurmuştu. 

SAMSUN TV YAZDI

Samsun TV, Tüfekçi'ye durumu hatırlatarak, "Laf var icraat yok" haberini yayınlamış; gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni  Erdem Erol, Reeder Samsunspor'un kampanyasına katkı sağlanmadığını hatırlatarak, tüm büyükşehir belediye başkan adaylarının ellerini ceplerine atması çağrısında bulunmuştu. 
Bugün Reeder Samsunspor'a ilk destek açıklaması İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi'den geldi. Tüfekçi ve İYİ Partililer, Samsunspor Kulübü Derneği'ni ziyaret ederek Reeder Samsunspor Basketbol Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Uslu ile biraraya geldi. Tüfekçi'nin Basketbol Kulübüne her türlü desteğe hazır olduklarını söyledikleri ileri sürüldü.

Samsunspor tarafından yapılan açıklamada, "İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmran Nilay Tüfekci ve İYİ Parti Samsun il ve ilçe yönetimi kulübümüzü ziyaret etti. Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Samsunspor Kulübü Başkan Vekilimiz Arzu Uslu ve Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.   Bitexen Antalyaspor ve Fenerbahçe Beko karşılaşmaları öncesi başarı dileklerinde bulunan İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmran Nilay Tüfekci'ye, Samsunspor Kulübü Başkan Vekilimiz Arzu Uslu, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti" denilirken; İmren Nilay Tüfekçi'nin ajansı tarafından basına servis edilen haberde 'Tüfekçi ailesinin geçmişte yaptığı sponsorluk anlaşmalarına' atıfta bulunularak ek resimler servis edilmesi dikkat çekti. Servis edilen haberde Tüfekçi'nin Reeder Samsunspor'a tam destek verdiklerini açıklaması ise günün en güzel ifadeleriydi. Tüfekçi, hem ziyaretiyle, hem de destek açıklamasıyla 31 Mart Seçimlerine giden yolda Samsunspor samimiyetiyle Doğan, Öncü, Güney ve Yeşilyurt'un bir adım önüne geçti ve 'Aferin' dediritti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER